Najnovšie recenzie zo sekcie Hrudné pásy
Pas pouzivam s iPhone.
Aplikacia prehladna a pas dobre drzi.
- Necítim, ze ho mam
- Lahky
- Zaujimave statistiky
SIGMA hrudní pás 5 kHz Analog
Pridané: 8. februára 2023
(naposledy upravené 8. februára 2023)
Zakúpený v Fitham.sk
- da sa pouzit ako generator nahodnych cisel
Neviem co tento snimac v skutocnosti snima, ale tep to nebude. Alebo je problem v tom, ako signal z neho spracovava trenazet TRINFIT Spin S600i Elite, lebo som ho zakupil k nemu. Porovnaval som ho s inym overenym snimacom, na ktorom som drzal tep v urovni 130-135 uderov a na trenazeri, ktory bol sparovany so Sigmou lietali hodnoty od 70 do 150 uderov.
- Dobra cena
- Robí to čo má, výhodou je duálne zdieľanie pomocou ant+ a BT do dvoch zariadení súčasne
- Najlepší hrudný pás od Garminu
Vyššia cena ktorá ale odzrkadľuje funkcie tohto pásu
- meria presne
- je rýchly - zmeny tepu pri intervalovom tréningu
- dobre drží na tele
- pri ohnutí sa zvykne háčik uvolniť a pás rozopnúť
- po 3 mesiacoch sa začal rozpadávať, momentálne po 5 mesiacoch je pás zrelý do koša - snímacie plochy sa odlepujú a tým pádom sa neviem teraz spoľahnúť na namerané hodnoty
- postupoval som podľa výrobcu, po každej aktivity opláchnuť, každý 7-8 krát do prania, pás používam len na beh, bicykel a skiapl cca 5 krát v týždni
- budem reklamovať a som zvedavý, či to bol vadný kus, resp. je slabá kvalita HR pásov od Garminu
Pás fungoval ako mal, nikdy som nemal pocit, že by meral zle, resp. udával nesprávne údaje, no kvalita spracovania za cenu 70 eur je veľmi biedna.
Budem uvažovať nad pásom inej značky, ktorý bude možné spárovať s hodinkami od Garminu (Fénix 6X PRO), ktorým skutočne nie je čo vytknúť.
- Žiadna kompatibilita .
- Určite Tovar vrátim , spolupracuje iba s APP.
Neodporúčam , tento produkt nie je viditeľný pre Bluetooth , dokáže fungovat ( veľmi obmedzene iba s APlikaciami v telefóne ) Veľmi nešťastne riešenie spojenia .
Prosím ANDREA SHOP Asap kontakt
00421948811906.
- Dá sa spárovať aj so smartfónom
Kupoval som manzelke pod stromcek na zaklade skusenosti s rovnakym pasom, ktory pouzivam uz vela sezon.
Garmin HRM-Pro Plus 010-13118-00
Pridané: 28. decembra 2022
(naposledy upravené 28. decembra 2022)
Zakúpený v xmobil.sk
- Prilnavost je dobra
pás dobre drží, je pohodlný, meranie počas aktivity zatiaľ nezlyhalo, (pri porovnaní s predchádzajúcim hrudným pásom inej značky) . Odporúčam
- kvalita
Reakcia obchodu SUUNTO.sk
veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie.
Sme radi, že ste tovar zakúpili u oficiálneho distribútora.
S pozdravom,
Tím Suunto
www.suunto.sk
Ten kto pozná danú značku vie že sa jedná o kvalitný výrobok
Reakcia obchodu SUUNTO.sk
veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie.
Sme radi, že ste tovar zakúpili u oficiálneho distribútora.
S pozdravom,
Tím Suunto
www.suunto.sk
Má až 4 funkcie.
- dobre meria a signalizuje zlé hodnoty
Hrudny pas mam napojeny na sportester Polar a je to priam neuveritelne kvalitne sparovane. Okamzite sa pripaja a funguje spolahlivo.
Spoľahlivosť
- Ok
Pohodlny, zatial funguje ako ma
Zobrazujem 141 - 160 zo 400 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...20 Ďalšie »